Jura koffiemachine kopen

Een Jura koffiemachine kopen doe je bij Royal Barista. Niet in de laatste plaats omdat het gewoon belangrijk is om een goede koffieautomaat op de werkvloer te hebben. Er zijn verschillende modellen van deze fabrikant. Daardoor maken we het mogelijk om precies het type machine te leveren dat past bij jouw onderneming. Natuurlijk wil je hier dan wel meer over weten. Zowel waar het gaat om de koffie als waar het gaat om de machine wil je natuurlijk wel zeker zijn van de goede keuze. Wanneer je de volgende informatie doorneemt zal die keuze een flink stuk gemakkelijker worden.

jura koffiemachies logo

Voor klein en groot gebruik

Jura WE6 ES

10 personen


€22,-
P/M

Bekijk product

Jura WE8 ES

10 personen


€28,-
P/M

Bekijk product

Impressa X6 ES

20 personen


€33,-
P/M

Bekijk product

IMPRESSA X8 ES

20 personen


€39,-
P/M

Bekijk product

GIGA X3 ES

20 personen


€64,-
P/M

Bekijk product

GIGA X7 ES

50 personen


€80,-
P/M

Bekijk product

GIGA X8 ES

50 personen


€84,-
P/M

Bekijk product

GIGA X9 ES

50 personen


€95,-
P/M

Bekijk product

Het belang van een goede kop koffie

Wie houdt er nu niet van een goede kop koffie? Overal op de wereld en in alle culturen wordt deze drank geschonken. Ook in de zakenwereld is koffie een belangrijk middel om te netwerken. Je gaat een kop koffie drinken om zaken te bespreken. Een Jura koffiemachine kopen is dus gewoon als een goede zakelijke investering te zien. Niet in de laatste plaats omdat je deze investering kan terugverdienen door de zakelijke deals die je sluit dankzij deze onderonsjes. Alleen al om die reden is het dus slim om eens te kijken wat wij allemaal te bieden hebben.

Jura als bedrijf

Waarom zou je eigenlijk precies een Jura koffiemachine kopen? Wat maakt dit bedrijf speciaal? In de eerste plaats is het goed om te weten dat het al sinds 1931 actief is. Toen werd het opgericht in Zwitserland. Sinds 1937 maakt het koffiemachines. Vanaf 1990 is Jura de specialist op het gebied van volautomatische koffiemachines. Die specialisatie heeft ertoe geleid dat de kwaliteit als uitstekend wordt gezien door kenners. Ook is het goed om te weten dat dit bedrijf zich onderscheidt dankzij een uitstekende klantenservice. Van al deze voordelen is dus direct ook gebruik te maken wanneer je deze machine aanschaft.

Voordelen van een koffiemachine kopen

Er zijn vele manieren om aan goede koffie te komen tegenwoordig. Toch zitten er een aantal voordelen aan een Jura koffiemachine kopen. Zo weet je bijvoorbeeld zeker dat er altijd koffie te krijgen is op kantoor. Dit is ook een belangrijke factor voor de motivatie van de werknemers. Die hebben gewoon behoefte aan een goede kop koffie. Daarnaast is er een voordeel voor jou als ondernemer. Ook kan je namelijk gemakkelijk gebruikmaken van de klantenservice van het bedrijf. Je bent er immers klant door je aankoop. Als er problemen zijn weet je dat hulp direct onderweg is.

Nooit meer druk maken over het onderhoud van de koffiemachine?

Een Jura koffiemachine kopen bij Royal Barista biedt nog een voordeel. Je hebt geen zorgen meer om de kwaliteit. De machine wordt dan met regelmaat gecontroleerd. Ook wordt dan direct onderhoud gepleegd. Omdat de machines volautomatisch werken is het plegen van onderhoud belangrijk. Zelfs al reinigt en ontkalkt de machine automatisch. Mocht er een onderdeel van de machine slijten of niet naar behoren werken, dan is daar dus ook direct iets aan te doen. Het voordeel daarvan is natuurlijk duidelijk. Je kan op elk gewenst moment de kop koffie drinken die jij wenst te drinken.

De kennis van de monteur gebruiken

Dat onderhoud en service erbij inbegrepen zitten, maakt een Jura koffiemachine kopen nog interessanter. Doordat de installateur persoonlijk langskomt voor de servicebeurt is de kwaliteit van het onderhoud veel beter dan wanneer je het zelf doet. Het is zelfs af te raden om het zelf te doen. De monteur heeft veel meer kennis in huis om alles op de juiste wijze aan te pakken. Dit geeft veel meer zekerheid dat alles op de juiste manier gebeurt. Zo blijft de koffie uit de auto ook op de lange termijn lekker smaken. Dit is een groot voordeel.

De machines van Jura

Wie kiest voor een Jura koffiemachine kopen bij Royal Barista doet er goed aan zich te verdiepen in de verschillende modellen. Die hebben namelijk allemaal zo hun eigen sterke punten. Op die manier is dus een automaat voor elke situatie te vinden. Voorbeelden zijn de Jura WE6 ES. Dit is het typische voorbeeld van een goed werkende volautomatische koffiemachine. Andere modellen in de familie zijn de Impressa X6 ES, de IMPRESSA X8 ES, de GIGA X3 ES, de GIGA X7 ES, de GIGA X8 ES en de GIGA X9 ES. Waarbij vooral de laatste veel gekozen wordt.

Kiezen voor de Jura GIGA X8 ES

Kiezen voor de Jura GIGA X8 ES doe je vanwege het professionele karakter. Dit is dan ook een machine die wij vaak zullen aanbevelen. Zo kan je er bijvoorbeeld twee koppen tegelijk mee schenken. Een Jura koffiemachine kopen waarmee je koffie van professionele kwaliteit kan schenken hoort natuurlijk bij een goed bedrijf. De bediening is bovendien heel gemakkelijk. Het gehele menu is in een touchscreen te doorlopen. Daarnaast is de machine als geheel gemakkelijk in gebruik. Ook niet onbelangrijk is de mogelijkheid om een specifieke kleur te kiezen. De machines zijn er in zwart, chroom of zilver.

Meer dan koffie

De reden waarom wij bij Royal Barista graag met Jura werken is natuurlijk duidelijk. Werken met deze machines biedt de mogelijkheid om alle soorten koffie te schenken. Omdat ieder mens zo zijn eigen smaak heeft, is het kunnen maken van een espresso of cappuccino net zo belangrijk als het kunnen maken van een ristretto. Daarnaast zijn er natuurlijk ook allerlei andere smaken en soorten en die kunnen allemaal uit deze machine komen. Een Jura koffiemachine kopen zorgt er dus gewoon voor dat je een echte barista op kantoor wordt.

Direct een machine verzorgen

Ben je ervan overtuigd geraakt dat een Jura koffiemachine kopen voor jou geschikt is? Dan helpen we je graag bij het uitzoeken van het juiste model. We kijken dan precies naar wat je nodig hebt en zoeken hier de passende automaat bij. Wil je hier meer over weten? Dan kan je gemakkelijk contact opnemen. We kunnen dan al je vragen beantwoorden. Ook kunnen we direct een offerte opstellen voor het leveren van de koffiemachine die aansluit op jouw wensen.