Koffiemachine zakelijk

Dat een koffiemachine zakelijk interessant is, dat behoeft natuurlijk geen verdere uitleg. Juist ook omdat er op de werkvloer dagelijks vele tientallen tot honderden koppen geschonken worden. Dit is natuurlijk afhankelijk van de omvang van de onderneming. Daar moet dan natuurlijk ook de juiste automaat bij gevonden worden. Bij Royal Barista helpen we je in deze zoektocht. Op die manier vinden we voor elke ondernemer de geschikte optie. Er zijn daarin een flink aantal factoren die een rol spelen. Samen zorgen we ervoor dat alles op de juiste manier ingevuld wordt. De koffiemachine is daardoor voor elke ondernemer interessant.

jura koffiemachies logo
necta

Voor klein en groot gebruik

Jura WE6 ES

10 personen


€22,-
P/M

Bekijk product

Jura WE8 ES

10 personen


€28,-
P/M

Bekijk product

KORO PRIME ES

10 personen


€30,-
P/M

Bekijk product

Impressa X6 ES

20 personen


€33,-
P/M

Bekijk product

IMPRESSA X8 ES

20 personen


€39,-
P/M

Bekijk product

Korinto Prime ES

50 personen


€41,-
P/M

Bekijk product

Krea Instant

50 personen


€46,-
P/M

Bekijk product

SOLISTA ES

20 personen


€52,-
P/M

Bekijk product

KORO P MAX ES

10 personen


€56,-
P/M

Bekijk product

Krea ES

20 personen


€58,-
P/M

Bekijk product

GIGA X3 ES

20 personen


€64,-
P/M

Bekijk product

GIGA X7 ES

50 personen


€80,-
P/M

Bekijk product

GIGA X8 ES

50 personen


€84,-
P/M

Bekijk product

KALEA 2 ES

50 personen


€85,-
P/M

Bekijk product

GIGA X9 ES

50 personen


€95,-
P/M

Bekijk product

Kalea 2ES +

50 personen


€99,-
P/M

Bekijk product

Een lekkere kop koffie zetten

Een koffiemachine zakelijk gebruiken biedt natuurlijk als voordeel dat het snel en gemakkelijk is. Je kan de lekkerste kop koffie zetten zonder dat je er zelf veel voor hoeft te doen. Dit is belangrijk omdat op de werkvloer koffie altijd weer een belangrijke rol speelt. Niet alleen voor de medewerkers, maar vooral ook voor de klanten en de gasten van de onderneming. Met een kop koffie is het ijs snel te breken en is een goede werksfeer te creëren. Dat dit met een machine flink gemakkelijker wordt gemaakt, maakt het dus alleen maar aantrekkelijker om ervoor te kiezen.

Zorgen voor een betere smaak

Goede koffie is ook een visitekaartje van een onderneming. In dat opzicht is een koffiemachine zakelijk ook gewoon een belangrijk hulpmiddel. Met goede koffie zijn medewerkers productiever. Onder meer omdat ze scherper zijn en dus meer kunnen bereiken. Dit is ook de reden waarom vergaderen altijd gepaard gaat met een goede kop koffie. Het is niet voor niets zo dat koffie de meest genuttigde drank is. Dit geldt zeker op de werkvloer. De kwaliteit moet daarom dus ook optimaal zijn om er nog meer profijt van te hebben als ondernemer. De juiste automaat kiezen is daarom essentieel.

Ook voor andere dranken

Er is nog een andere reden om een koffiemachine zakelijk te gebruiken. Naast koffie in alle verschillende soorten en smaken zijn er namelijk ook andere dranken mee te verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan heet water voor thee. Dit is natuurlijk vooral belangrijk voor zij die geen koffie drinken. Daarnaast is het met heet water ook goed mogelijk om een lekker soepje te verzorgen. Daarmee is een goede opkikker te bieden op de momenten dat je even in een dipje zit. Bij Royal Barista kunnen we je adviseren over de automaten die al deze mogelijkheden bieden. Zo kies je zakelijk de beste.

Koffiemachine zakelijk leasen of kopen?

Een koffiemachine zakelijk gebruiken kan op meerdere manieren. Het is natuurlijk mogelijk om in één keer te investeren en gewoon een goede machine van een goede fabrikant aan te schaffen. Dit geeft de zekerheid dat alles direct goed verzorgd is. Een andere optie is natuurlijk ook om voor leasen bij Royal Barista te kiezen. Juist ook omdat het dan beter mogelijk is om het geld voor de investering te verdelen en desondanks toch gewoon dezelfde kwaliteit geboden te krijgen. Leasen is mogelijk voor allerlei soorten automaten waardoor ook op deze wijze de beste koffie en thee te schenken is.

Koffie voor het verhogen van de productiviteit

Het is ook aantrekkelijk om een koffiemachine zakelijk te gebruiken met het oog op de productiviteit op kantoor. Daar is al meermaals onderzoek naar gedaan door specialisten. Hoewel er wel wat verschillen in de uitkomsten zaten, wees alles er wel op dat er met koffie meer productiviteit te behalen was. In welke mate dit psychologisch is, is niet onderzocht, maar het neemt niet weg dat er veel zakelijk voordeel uit te halen is. Zelfs de geur van koffie kon dit effect al teweegbrengen. Wie dus voor een goede machine kiest, kan direct meer uit de onderneming halen.

Het gesprek bij de koffieautomaat

Wat een koffiemachine voor zakelijk gebruik ook met zich meebrengt is een bepaalde mate van sociale interactie. Het gesprek bij de koffieautomaat is natuurlijk een begrip in Nederland. Dit kan daardoor dus ook de onderlinge relatie versterken. Dat maakt de machine dus ook belangrijk voor de teambuilding. Omdat koffie eigenlijk de gehele dag door kan, is de machine dus ook gedurende de dag een belangrijke spil in het bedrijf. Dan is het natuurlijk wel belangrijk dat de koffie van goede kwaliteit is. Dit laat de medewerkers steeds weer opnieuw terugkeren naar de automaat. Een goede keuze is dus belangrijk.

Passend bij het soort bedrijf

Natuurlijk is een koffiemachine zakelijk pas echt een succes als deze helemaal op maat van de onderneming gesneden is. Wie bijvoorbeeld een kleine onderneming heeft, kiest ook voor een wat kleinere automaat. De grote ondernemingen hebben meer aan snelheid van uitgifte en hoge capaciteit, waardoor een grotere automaat van groot belang is. Al deze soorten en maten zijn allemaal te krijgen. De verschillende topfabrikanten hebben om die reden juist verschillende modellen in het assortiment. Waarbij ook de kwaliteit van de koffie altijd gewaarborgd blijft. Zelfs wanneer er in hoge mate gebruikgemaakt wordt van de machine is dit het geval.

Duurzaam en milieubewust

De juiste keuze voor een koffiemachine voor zakelijk gebruik is ook een kwestie van een bewuste keuze. Wie kiest voor een volautomatische machine, weet dat deze veel duurzamer is en dus minder schade aan het milieu toebrengt. Daarnaast is natuurlijk met een automaat precies afgemeten het aantal kopjes te schenken dat gewenst is. Er blijft dus geen halve pot staan die uiteindelijk wordt weggegooid. Daardoor is het dus ook veel efficiënter en zal er minder schade aan de natuur worden aangebracht. Het zijn dit soort punten van aandacht die meespelen bij de keuze voor de juiste machine voor op kantoor.

Ook een koffiemachine op de zaak?

Neem dan contact op met Royal Barista. Wij stellen een offerte voor een koffiemachine voor zakelijk gebruik op. Zo is er voor werknemers altijd goede koffie. Zoals er ook andere hete dranken altijd op voorraad zullen zijn. Door ons advies is de juiste machine die precies op maat van de onderneming is te kiezen. De belangrijke rol van koffie op de werkvloer is met de machine van jouw keuze perfect in te vullen.